NY BLOGG!

Hallå! Jag har under några månader uppdaterat på en annan blogg parallellt eftersom att jag har tröttnat på blogg.se och känt att det är dags för en nystart. Men jag ville samtidigt inte byta direkt ifall den andra inte skulle kännas bra. Men nu har jag alltså bestämt mig! Jag byter blogg.
 
Den nya bloggen finns på nouw som jag tycker hanterar bilderna bättre och har en mer användarvänlig sida. Så efter 6 år på den här bloggen säger jag tack och hej blogg.se. Den här bloggen ligger kvar, så ingenting kommer försvinna. Jag tänker helt enkelt bara sluta uppdatera här och låta den stå. 
 
Häng med till min nya blogg! 
 
http://nouw.com/elinors
http://nouw.com/elinors
http://nouw.com/elinors
 

Torsdag

Idag mötte jag upp farmor för middag och bowling. Supermysigt!


Victoria's secret

Mamma och pappa hade med sig från sin greklandsresa, bäst.

Riskettan

​Igår gick jag riskettan. Jag hade hört så otroligt mycket negativt om den, att det skulle vara supertråkigt osv. Men det var ju riktigt skoj. Jag hamnade med ett gäng sköna människor, vi diskuterade olika frågor och gjorde några övningar. Ett steg närmare körkortet!

Onsdag

Igår hade jag vänner över på middag, supermysigt. Jag hade gjort spenat och mozzarella lasagne, vi åt frozen cheesecake till efterrätt och satt och snackade hela kvällen. Idag har jag lagat mat hela morgonen så jag har matlådor för varenda måltid resten av jobbveckan, haha, kommer verkligen inte ha en sekund ledig.

Man kan aldrig ha för många par skor

RSS 2.0