I'm back

Sista stoppet var Köpenhamn. Och efter att ha spenderat två nätter på tåg kan jag säga att jag är lite trött. Jag kom hem imorse och har packat upp och tvättat hela dagen. Det känns konstigt och bra att vara tillbaka, det var en hel månad sen jag var här sist. Så mycket har hänt, och på sätt och vis känns det som en evighet sen vår resa startade. Under resans gång har jag sett 8 nya länder, 10 nya städer och åkt tåg för en hel livstid. Spenderat nätter på tågstationer och upplevt sömnbrist delux. Blivit trött på snabbmat, sett några av Europas kändaste huvudstäder och levt i en väska. Kan absolut tänka mig att åka tillbaka till flera av städerna vi varit i. Topp tre var: Paris, Barcelona och Amsterdam.Amsterdam

Och så börjar den långa resan hem. Ikväll tar vi nattåg till Köpenhamn och sedan nattåg därifrån till Stockholm. Känns skönt att komma hem, sova och ta igen säkert en månads sömnbrist, träffa familj, vänner och pojkvän. 

Det har regnat här i Amsterdam vilket förstör lite när man kommer till en ny stad, men jag gillar det. 
Nice

Har haft väldigt dåligt internet på sista tiden, men här är bilder från Nice. Nu är vi i favoriten Barcelona! 

Bilder från dag två i Kroatien

Kroatien

Nu har vi kommit till Kroatien, vi bor i en liten fiskeby utanför Pula. Det är så otroligt skönt att få sol och bad efter så många storstäder. 
Ljubljana, Slovenien

Nu bär det snart av från Ljubljana där vi mellanlandat ett dygn. Det är svårt att förstå att det är en huvudstad då den är otroligt liten, det är ungefär 5 km runt centrum. Men det är såå fint här!!


Prag

Har försökt ladda upp en bildbomb, men internet samarbetar inte. Här kommer två från Prag i alla fall, imorse anlände vi till Wien. 

Berlin - Prag

Tågresan mellan Berlin och Prag var hemsk. Det fanns ingen ac och inga sittplatser så vi fick sitta på golvet i gången i fyra och en halv timme. Sjukt. Det ska kännas att man luffar på riktigt. Första stoppet - Berlin
RSS 2.0