strul

Hjälp vad jag har bråkat med wifit idag, det samarbetar inte alls när man ska ladda upp bilder på bloggen, haha. Här kommer två i alla fall, resten får ni senare när internet funkar bättre...
 
Idag har jag haft en riktigt skön dag, har dock behövt plugga en del.. Men det är smällar man får ta när man är bortrest. Även hängt vid poolen, suttit på altanen, vart på marknad och kollat i affärer. Köpte faktiskt ett par tofflor idag eftersom att det är så jäkla kallt på golvet inne i lägenheten, haha!

Dag 2

Några bilder som sammanfattar dagen

Dit där palmerna bor

Nu är jag på Corralejo! Kom fram igår kväll och den här dagen har spenderats i solen och med att utforska ön. Det är 24 grader här men blåser en hel del, ligger man i lä så är det otroligt skönt, så jag klagar inte ;) Har dessutom all inklusive med öppen bar, är i konstant matkoma...

nästan semester

Idag är det friday!! Ska dock bara vara hemma och råchilla. Har spenderat dagen packandes för om tre dagar flyr jag landet och beger mig mot varmare breddgrader.
 
Trevlig helg på er kära medmänniskor!

Barcelona gör sig bra på bild

 

För att jag inte kan få nog av Barcelona

Några bilder från la Segrada Familia, som vi även hade utsikt över från balkongen. 
 
Hej på er och god fortsättning! Sverige är grått och trist och min nedräkning till nästa resa har redan börjat... Fuerteventura 22 dagar!

GOTT NYTT ÅRGott nytt år! Gårdagen spenderade jag först hos mamma och pappas kompisar på middag, mycket gott. Sedan drog jag vidare till gamla stan där jag mötte upp Fransiska och kollade på fyrverkerierna samt skålade i champagne innan vi gick vidare till en klubb där vi mötte upp resten av gänget. Natten (eller morgonen?) avslutades med att vi åkte hem till Amanda och gjorde muffins, sen gick vi och la oss... Och hela den här dagen har jag i princip sovit bort, lataste dagen på året! 
RSS 2.0