Från de senaste dagarna i Barca
Black friday, foto workshop, jobb, mat, mer shopping.

Igår åkte vi till Barcelonas utkanter och shoppingcentret Splau. Älskar affärerna här, pull&bear och primark bland annat, det har blivit en del nya inköp. Igår visade vi upp våra fynd för vår värdmamma, hon verkade gilla det hon såg och undrade vart sakerna var köpta. Vi träffade även en fotograf som lät oss fota med hans hasselbladare från 89, senare i veckan ska vi framkalla filmen. 

Nu har jag dock blivit förkyld och dagen spenderas i sängen med Håkan i lurarna. Ska snart ta mig ner till apoteket och supermercado för att köpa hem alvedon och godis. 

Jag har redan vart här en vecka och vill inte att tiden ska gå såhär fort, älskar Barcelona! Dock har inte vädret vart på vår sida, det har regnat och vart storm de senaste dagarna, men temperaturen går ändå inte under 15. 

¡Hasta luego!

Mercado de la Boqueria

Idag har jag, Tess och Zed gjort ett besök på matmarknaden la boqueria. Den ligger på la rambla, en 15 minuters promenad från skolan, dit kommer jag gå fler gånger. Färska frukter och grönsaker samt annat gott för knappt några pengar alls. 
Barcelona


I söndags var det äntligen dax för vår efterlängtade tripp till Barcelona! Nu är det onsdag och jag har verkligen haft fullt upp hela tiden. 

Igår jobbade jag första dagen på min praktikplats och det var helt okej, det är väldigt få som kan engelska här så spanskan sätts verkligen på prov! (Dock pratar dom flesta katalanska vilket blir ett problem haha). Jag jobbar på ett café som ligger jättenära skolan, har tyvärr väldigt sena pass, 17-21 varje dag, så jag måste börja vända på dygnet och komma in i deras tider. 

Vi går även i skolan 45 minuter varje dag för att lära oss spanska seder och öva mer på språket. 

¡Hasta luego! 

Hurra hurra hurraIdag fyller han år

MacBook Pro

Förra veckan beställde jag en ny dator, i tisdags kom paketet levererat till dörren och nu är jag en dator rikare. Retinaskärmen är helt fantastisk och jag längtar efter att fixa photoshop i den så jag kan börja redigera. Och det är helt fantastiskt hur lätt den är jämfört med min gamla HP.
 
RSS 2.0