Insta latelySC - tema träning

Jag, Mathilda och Hanna har startat en sunday challenge där vi varje söndag lägger upp en bild som vi tolkat utifrån veckans tema. Den här veckan har vi tolkat "träning" och här är mitt bidrag.

need a vacation

STORT gilla på Essies nagellack

SC - tema #selfie

Jag, Mathilda och Hanna har startat en sunday challenge där vi varje söndag lägger upp en bild som vi tolkat utifrån veckans tema. Den här veckan har vi tolkat "#selfie" och här är mitt bidrag.

För det är fredag


Intensiv men jäkligt bra dag. 

Oväntad sovmorgon, väldans najs väder, fika ute i solen, plåtande i studion och nu mys i soffan. 

Älskar livet. 

SC tema "veckans outfit"


Jag, Mathilda och Hanna har startat en sunday challenge där vi varje söndag lägger upp en bild som vi tolkat utifrån veckans tema. Den här veckan har vi tolkat "veckans outfit" och här är mitt bidrag.

Okej. Under all kritik med mobilbild. Dessutom mobilbild med mjukiskläder (fördelen med att ha jobbkläder när man jobbar är att man kan ta sig till jobbet i mjukisar, för ingen kommer ändå se). Jag sov ca. 2 timmar i natt och klockan sju gick jag på ett åtta timmars jobbpass. Så det är okej. Nu är jag helt slut, ska kolla på serier och måla naglarna som avslut denna söndag. 

A devil's hand across my heart as we dance through the dark

Hej på er! De sensate veckorna har jag verkligen inte haft tid att fota, så det känns lite träkigt att blogga då. Vid såna tillfällen får mobilbilder duga. Jag arbetar successivt av allt skolarbete och hoppas att jag snart kommer ha tid för annat. Sitter och gosar med katten för tillfället och bara njuter av en ledig kväll. Fredag!

SC - tema i min väska

Jag, Mathilda och Hanna har startat en sunday challenge där vi varje söndag lägger upp en bild som vi tolkat utifrån veckans tema. Den här veckan har vi tolkat "i min väska" och här är mitt bidrag.

Jag är en sån som alltid har allt med mig. Plånbok, nycklar, necessär med nödvändiga saker, någonting för torra läppar, hörlurar, solglasögon, nycklar, slkort och handdesinfektion. Det här är det som alltid finns, men ofta är det en vattenflaska, någonting ätbart och en bok också. 
 

vinglar längs gator av gamla visioner

senaste från instagram
 
Igår firade vi Valborg i Uppsala, sen drog vi hem till Celina. Idag har jag varit på gymmet och kört ett förvånansvärt hårt styrketräningspass, det trodde jag inte att jag skulle orka efter gårdagen. Nu är det långhelg och oj vad underbart.
RSS 2.0