monkit up

Våffeldagen med stort V

 

alla för alla och en för en så börjar vi om igen

De senaste dagarna har jag vart så stressad att jag har ont i magen. Det är så mycket kring min födelsedag och andras födelsedagar som ska fixas. Varför fyller ALLA år mars/april/maj (inklusive mig själv). Har ingen helt ledig helg förens i slutet på maj. Men å andra sidan är det i princip bara kul saker som jag har framför mig, så jag ska inte klaga. Sen skola och jobb på det. Prestationsångest. Öh.
 
Nej, fy vad negativ jag låter.
 
Idag övningskörde jag längre än jag kört hittils. Satt säkert bakom ratten i två och en halv timme och trots att hjärtat slog i 170 och jag höll ett krampaktigt tag om ratten, så är jag mer än nöjd.
 
Mamma: Nu får du kolla på skyltarna här framme.
Jag: Jag kan inga skyltar jag har inte börjat med teorin än.
Det känns stabilt.
 
Annars då? Jag har vart otroligt trött idag. Kollat på serier, målat naglarna för en gångs skull och sovit. Trevlig söndag.
 

days like this

Godmorgon! Igår var det snö och kallt och idag när jag vaknade hade det smält och var +10 och sol. Haha man blir ju helt förvirrad. Men det är skönt hur som helst!
 
Snart ska jag till skolan för projektredovisning, sedan drar jag till gymmet och ikväll ska jag möta upp några vänner för en överraskningssak till en annan kompis som fyllt 18! Känns som en bra dag idag.
 
Fredag woho!

när man inte vet

tb till varmare månader
 
Jag vill verkligen vara så där kreativ och inspirerande. Men just nu går jag bara och väntar på solen. Jag har helt tappat motivationen att fota, träna, äta nyttigt osv. 
 
Jag håller på att skriva en önskelista (för jag fyller år om 19 dagar!!) men guuud vad svårt det ääär. Jag vill i princip bara ha kläder. Har lust att lägga in en fet beställning hos både h&m och monki, för jag har redan köpt allt annat jag vill ha. Öh. Om någon har tips på vad man kan önska sig så skulle det uppskattas massor!
 
 

Nike air

Jag hämtade ut dessa godingar på posten igår! Alltså, kärlek vid första ögonkastet.

#attitudesthlm

 
Hej på er! Jag har haft två toppendagar idag och igår.
 
Gårdagen startade med 40 minuters skola och sedan fika, bowling och middag med Maja, Hanna och Mathilda. Sedan blev det filmkväll hos Hanna, där även Mia joinade. Den här dagen startade med att jag, Maja och Mathilda begav oss till Kista för att gå på Attitude Stockholm. Goodiebags, catwalks, smink, mode. Det var dock helt spontant så jag hade gårdagens kläder och helt fel skor på mig för att gå omkring där. Kameran var inte heller med.
Men kul hade vi!

Fettisdagen


En uppdatering från soffan med semla i knät och hart of dixie på tvn. Perfekt tisdagskväll!

spontanare i juli?

Igår var Hanna och Mathilda här. Vi pratade om en resa i sommar. Förmodligen till Grekland. Vi funderar på att ta en sista minuten och vara lite äventyrliga. Ovanför är några bilder från mina senaste resor #tb

one positive thought in the morning can change your whole day

Börjar dagen med Ben & Jerry och lite tvserier
RSS 2.0