Faliraki beachHar kärat ner mig i Hannas gopro kamera! Blir bra bilder både under och över ytan. Miss this place...

iPhone 5s

Min mobil blev ju som jag sagt stulen när jag var på Rhodos, men nu är jag tillbaka med en ny. Jag har känt mig så himla ensam och handikappad utan mobil, det är nästan lite tragiskt vad beroende man är. Nu ska jag kolla instagramflödet...

Bilder från Rhodos

Igår kom jag hem från en G R Y M vecka på Rhodos med tjejerna. 43 grader och sol hade vi, åt god mat, festade hela nätterna och kom hem i grymingen. Vi var på europas största vattenland, åkte crazy ufo efter båt, snorklade och åt god mat. Dock blev jag av med min mobil sista kvällen, jag fattar inte hur dom kunde ta den när vi hade väskan brevid oss!! Men hur som helst så rök 90% av bilderna där, då vi nästan aldrig hade kameran med oss. Så synd!
Vårt motto var eat, rave, repeat, yolo.Slutade med att Maja och jag kom hem med varsin ny piercing och henna tatueringar.
 

shop til you drop

Jag måste berätta om några toppenfynd jag gjorde häromdagen. Två par levi's jeans, ett par ballerinaskor och ett shampo från bodyshop för ynka 725 kronor. Kan verkligen tipsa om att åka till outlets och handla, speciellt nu när det är rea tider!!

taggar

Grillkväll med greklandstjejerna!

14 dagar till Rhodos

 
 
RSS 2.0