pannkakslunch och förkylning

Lunch
 
Och så har jag blivit förkyld igen. Jag som var bra till förra helgen, så körde jag möjligtvis lite för hårt och nu är förkylningen tillbaka. Jag behöver verkligen en utomlandsresa nu, som kan boosta mitt sugiga immunförsvar... Jag vet inte vad som har hänt, jag har vart sjuk lika mycket på två månader som jag brukar vara på ett helt år. Hela februari! Nu hoppas jag på en fräsch start till den nya månaden.

You act like it's you against the world, but it's really just you against yourselfIdag är det onsdag, vilket betyder att halva lovet redan har gått. Jag har gjort massor av roliga saker hittils, så det känns bra ändå. Idag ska jag ta det lugnt, kolla på serier och läsa, det känns som en vilodag per lov är obligatorisk. Ikväll ska jag på yoga för första gången på flera veckor, så skönt! Resten av lovet har jag också planerat in roliga saker, bla. bowla med vänner och prata om en eventuell resa över en fika.
 
Åh jag blir på så bra humör när våren är på ingång, det är plusgrader och nästan vårjackeväder.
 

Ett hem utan böcker är en kropp utan själ

 
 

hela livet var ett disco


Hej! Igår var jag på Sandras 18-års fest. Superkul, verkligen. Jag hade dock oturen att missa pendeln när jag skulle dit, så jag behövde vänta en halvtimme på nästa.. Men men shit happens. Väl framme så förgylldes kvällen av god mat och skratt med både gamla och nya vänner. Tack för igår hörni!

candles & cozy

 
 

du söker bråk, jag kräver dans

trött på att va sjuk. trött på det gråa trista vädret.

mat <3

Quesadilla, sallad, paprika, salsa och vitlökssås. 

trött som döden, vinterns korta dar är långa i år

Hej på er! Jag har verkligen brist på motivation just nu. Det är så mycket som händer, skolan tar över vardagen och vi har just klivit in i födelsedags säsongen, så helgerna fylls av fester och kalas. 
 
Igår fyllde mamma år, vi spendaerade en heldag på söder med ljusterapi, shopping och avslutade dagen på en turkisk resturang med hela familjen.
 
Idag däremot känns det som att jag håller på att få en riktigt jobbig förkylning med rivighosta och småfeber. Men jag hoppas verkligen att det går över för jag har inte tid att vara sjuk
RSS 2.0