Melissa Horn @ Grönan

I fredags var vi på grönan och såg Melissa Horn. Så bra! Det hela blev ännu bättre när hon till sista låten säger att det saknas någonting och tar upp Lars Winnerbäck på scen. Efter det satte vi oss på en av uteserveringarna vid Medis och drack cider och snacka skit i några timmar. Riktigt bra kväll med en saknad vän.

first day of school

Har tyckt att det ska bli helt okej att komma tillbaka till skolan. Ändå tills nu, när det är en timme kvar tills jag ska åka. Men det ska bli kul att träffa kompisarna och ganska skönt att få tillbaka gamla rutiner. Dock är det sorgligt eftersom mitt sista sommarlov är över. Det kommer dröja lääänge innan jag får vara ledig elva veckor igen.

new and fresh

Hejsan hoppsan, idag är det söndag och snart ska jag iväg till jobbet. Imorgon börjar skolan så imorse passade jag på att färga ögonbrynen och fransarna för att vara lite extra skolstarts-fräsch. När jag kommer hem från jobbet ikväll blir det hårinpackning och ansiktsmask. Lite pyssla om mig själv tid, jag brukar alltid ha det sista dagen på lovet. Det brukar blir ett bra avslut då.

Palo Alto i Rålis17 augusti


Igår satt jag barnvakt till den här lillpluttan. Vi var på aquaria, fikade, kollade på film och käka pizza. Idag har jag jobbat och ikväll blir det utebio i Rålis. Det känns som ett bra avslut på en vecka som spenderats i sjuksängen. Hej på er! 

magiskt men tragiskt

Igår kom den här boken på posten. Lyckoruset kommer tillbaka. Jag har läst varenda litet ord i boken redan och bläddrat fram och tillbaka mellan bilderna flera gånger. Någonstans i den där enorma folkmassan stod jag och Josefin och sjöng med till Håkans fina texter. Tänk att det redan gått två månader sen den dagen. 

tatuering #1

Nu är läketiden över på min nya livskamrat. Det är min katts tass som nu permanent sitter på min ankel. Känns som en fin symbol, jag fick Morrgan när jag var 6 år och vi har i princip vuxit upp tillsammans. 
 
RSS 2.0