SC - tema natur


Jag, Mathilda och Hanna har startat en sunday challenge där vi varje söndag lägger upp en bild som vi tolkat utifrån veckans tema. Den här veckan har vi tolkat "natur" och här är mitt bidrag. 

SC - tema djur

Jag, Mathilda och Hanna har startat en sunday challenge där vi varje söndag lägger upp en bild som vi tolkat utifrån veckans tema. Den här veckan har vi tolkat "djur" och här är mitt bidrag.

Två panorama från landetÅkte i fredags efter jobbet och nu är jag på väg hem igen. Påskmat och påskäggsjakt. Glad påsk på er!

Jag körde mer än halva vägen hem också. Det är otroligt mycket skönare att köra på landet, hemma i stan är alla så stressiga och hetsiga. Måste hugga tag mer i teorin, jag vill verkligen ta körkort snart. 

Kungsträdgården

Igår träffades vi för att fotografera körsbärsblommorna som blommar i Kungsträdgarden. Dom var dock inte helt utslagna än, men oj vad fint det är. Soligt var det också, vi tog en glass och sen kom några andra från klassen som vi satt och pratade med ett tag. Bra dag.

SC - tema mat

Jag, Mathilda och Hanna har startat en sunday challenge där vi varje söndag lägger upp en bild som vi tolkat utifrån veckans tema. Den här veckan har vi tolkat "mat" och här är mitt bidrag.
Gud vad jag är sugen på tårta, glass, chips, allt möjligt. Åt godis till frukost dessutom, fast jag sprang en runda efter det, så det jämnar ut sig. Haha.
 
Helt crazy skönt att det är söndag och jag inte behöver gå till skolan imorgon, yeyeye. Lov!
 

bra start


Middag och födelsedagsfirande för Hanna. Grym kväll helt enkelt. 

Och nu är det loooov

torsdagsmys

De senaste dagarna har regnet öst ner. Jag har lust att sitta inne och läsa samtidigt som jag räknar ner dagarna till påsklov... ledigheten kunde verkligen inte komma lägligare.

studio selfies

 

kalas med släkt och vänner

Här är några bilder från min födelsedag. Jag försökte få med bilder på så många som möjligt, men det är inte lätt ska jag säga! Så här är ett urval av bilder i alla fall..
 
Och så måste jag passa på att tacka alla som kom och för fina presenter!

födelsedagsfrukost

Jag dokumenterade den stora dagen

18 barre

Idag är ingen vanlig dag för idag är det min 18årsdag.

Mamma hade köpt 18års ballonger + girlanger. Fint. Även om dom envisades med att visa 81.
 
Jag har spendaerat dagen med nära och kära. Ätit massa gott, fått fina presenter och varit omgiven av folk jag tycker om.
 
En riktigt bra födelsedag,
 

Sunday Challenge "vårkänslor"

Jag, Mathilda och Hanna har startat en sunday challenge där vi varje söndag lägger upp en bild som vi tolkat utifrån veckans tema. Den här veckan har vi tolkat "vårkänslor" och här är mitt bidrag.


Vad tror ni om det? Känns som ett perfekt sätt att få lite fart på bloggandet. Extra kul eftersom alla tre går fotolinje. Det ni.
 
RSS 2.0