Mina serier

 

Hejhopp. Jag hade tänkt skriva ett inlägg om vilka tv-serier jag följer. Som lite inspiration för er. Jag har räknat ut att jag för tillfället följer 9 serier. Skämmes. Men serier är mitt liv typ.  

Grey's Anatomy - Sjukhusserie. Seriösare än scrubs. Den känns äkta. Det är inte så mycket humor utan det handlar om att rädda liv. Typ så. Jag tycker i alla fall att den är sjukt fängslande och superbra.
Säsong 10 börjar 26 september.  

Revenge - En av mina två favoritserier. Emily ska hämnas på familjen som mördade hennes pappa. Det är spännande som bara den. Man får följa hennes väg till hämd och jag facineras över hennes planer och ideér (hallå vem kan vara så där smart och räkna ut ALLT iförväg).
Säsong 3 börjar 29 september.

The Vampire Diaries  - Vampyrer. Ska jag fortsätta? Haha. Jag tycker serien har börjat spåra ur en aning och är verkligen helt annorlunda nu än hur den var i början. Allt har blivit mörkare och allvarligare. Men den är forfarande väldans bra.
Säsong 5 börjar 3 oktober.

Once upon a time  - Jag kan erkänna att jag tyckte att once upon a time var lite töntig i början. Det handlar om sagofigurer som kommit till en värld utan magi (hit alltså). Snövits och prins charmigs dotter är den enda som kan bryta förbannelsen. Efter ett tag blev jag lite smått beroende av serien, man blir verkligen fast. Nu tycker jag att den hur bra som helst! Jag tror jag såg säsong 2 på bara en vecka. 
Säsong 3 börjar 29 september.
 
Arrow - Handlar om en snubbe som är med om en olycka och hamnar på en öde ö. När han väl lyckas komma tillbaka till sin stad har han ett uppdrag att döda alla stadens fiender. Mycket action. 
Säsong 2 börjar 9 oktober.

Hart of dixie - En läkare från New York som får ärva sin pappas motagning i en liten by i Alabama. Serien handlar om henne och hur hon ska klara sig borta från storstaden. Feel good-serie!
Säsong 3 börjar 7 oktober.

The Carrie Diaries - Det handlar om Carrie Bradshaw som ung och när hon kom till Manhattan för första gången. 
Säsong 2 börjar 25 oktober.

Grimm - Även här är sagorna sanna och bara en ättling till bröderna Grimm kan se monstrerna för vad dom verkligen är. 
Säsong 3 börjar 25 oktober.

Pretty Little Liars - Min andra favorit. Så galet spännande. Handlar om några tjejer vars kompis dör fast dom får medelanden från henne där hon bland annat utpressar dom. Spänannde spännande. 
Säsong 4 fortsätter 22 oktober.

Just nu är det säsongspaus på alla mina underbara serier. Alla sätter igång i slutet på september/oktober. Så det är inte långt kvar. Jag hade först tänkt att jag skulle börja på någon ny så länge, men bestämde mig för att det räcker så här. Annars skulle jag vilja se True Blood och Game of Thrones. 

Följer ni några bra serier?
 
Kommentarer
Postat av: palandetistan.blogg.se

Åh massa bra serier! PLL är absolut bästa:D

Svar: ja det var supergott!

Svar: Ja man blir verkligen helt fast, alla PLL avsnitt slutar med cliffhangers också, haha

2013-09-17 @ 16:07:05
URL: http://palandetistan.blogg.se/
Postat av: Felicia

Sv: ja verkligen :)

2013-09-18 @ 12:03:58
URL: http://feliciaholmgren.blogg.se
Postat av: aina [fotoblogg]

Åh vilken fin blogg du har :) ha en bra dag!!

Svar: Tack så mycket!!! Desamma :)

2013-09-18 @ 12:13:34
URL: http://ainaphoto.blogg.se
Postat av: Hanna

American Horror Story C:<

Svar: Men den verkar läskig.. :s

2013-09-18 @ 15:29:07
URL: http://hannaanderberg.blogspot.com
Postat av: Modemix/Sheima

Åh PLL <3 älskar.

Svar: Ja det är sååå bra!!

2013-09-18 @ 20:11:43
URL: http://modemix.seNamn:
Kom ihåg mig

Mejl:

Blogg:

Kommentar

Trackback
RSS 2.0