shit just got real

Halloween/2013
 
 
 

Happy Halloween


Fancy brunch dagen till ära. 

Senaste från instagram

1. Frukost
2. Spontanköp på väg till gymmet
3. Latte på café String
4. Höstig bild från en PW häromdagen
 

tusen, miljoner, miljarder ser oss fast det är så mörkt

Onsdag. 
 

T U E S D A Y

 Åh vilka fullspäckade dagar. Igår började jag dagen med att gå en mil, sen var jag på IKEA med mamma och införskaffade lite nytt. Idag har jag vart ute och sprungit och kört lite styrketräning, snart ska jag åka iväg och jobba. Kör ba kör.
 

20131007

 Nu är det lov för mig också! Igår jobbade jag men nu ska jag faktiskt vara ledig i 6 dagar. Fast ledig betyder inte att jag inte har bokat upp mig helt redan. Så typiskt haha.
 
Nu ska jag träna och senare träffa Hanna i stan.

T H U R S D A Y

 
Åh denna besvikelse.. Här har jag gått och väntat på pretty little liars i mer än två månader för att få ett endaste avsnitt. Sedan är det uppehåll ända till den 7 januari. Januari. Ska trösta genom att kolla på Ravenwood. 

Wednesday

Åh vad fantastiskt härligt det är att vara läxfri. Nu kommer ni få se lite mer av mig här.
 

the way i see it..

 
från häromdagen
 
Imorgon är jag ledig. Det är en vecka kvar till höstlov. Allt är bra nu.
 

Vad tror ni?

 
Hej vänner!
Jag tyckte att mina bilder var för små så jag provade att ändra bredden på inläggen till 1000px, vilket jag tror kan ha vart lite för stort. Jag vet inte hur stora skärmar ni har, min är välidigt stor. Så här ser det bra ut. Men en vanlig skärm ligger väl på en sådär 1280px och eftersom att jag har min meny och sånt på sidan så tror jag att det blev lite tight. Nu har jag i alla fall 900px bredd på inläggen.
 
Men jag måste veta, ser det bra ut?

man måste passa på att njuta

väntar fast jag redan vet

God morgon! Dagens planer ser ut såhär, shopping och lunch med mamma, sedan till skolan för en redovisning, hem, plugga och ikväll blir det ett spinning pass! Rätt så fullt upp alltså.
 

någonstans där så blev jag den jag är nu

Vilken färgbomb det blev här på slutet.
 

tisdag.

Hej vänner! Idag mötte jag upp celina för att fota till ett skolarbete. Det kommer förmodligen dyka upp lite bilder senare...
 

the fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves

 
Funderar på att andra bildbrädden till 1000px. Nackdelen är bara att alla tidigare bilder och inlägg kommer se förjävliga ut. Värt?
 
Åh idag är det lördag och jag vill bara krypa ner i sängen och läsa och mysa hela dagen. Men snart ska jag till jobbet, så det går ju inte.
 
 

kan inte tänka, står bara här och ler


Igår var det inspark. Nice att det är på en onsdag, men men, det funkar. Kul var det i alla fall. Taggad som attan på att fylla arton, just saying. 178 dagar kvar. 

autumnKanelbullens dag

Igår var det kanelbullens dag. Skoj tänkte jag och köpte en liten bulle på väg hem från skolan. (eller kanske inte så liten. kanske var det stockholms största). Herregud vad god den var kan jag ju säga, jag gjorde ett undantag i min "äta-nyttigt-kost". Det skulle ju vara tråkigt om man aldrig fick unna sig något, inte ens på en fancy dag som denna.
 

handen i fickan fast jag bryr mig.


Hon gör det igen. Skivan går på repeat. 

det var väl kanske lika bra

vadå mycket tjejer? förstår inte vad ni menar.
 Alla blundade på klassfotot i år. Vi tyckte vi var estetiska.
 
Jises vad jag är trött. Kom hem vid två, sov, nu ska jag laga mat och sen släpa mig ut på en kvälls-PW. Sen ska jag hem och sova igen. Det har vart några såna dagar nu.
 
 

20:28

Hej! Idag har jag vart på föreläsning och studiebesök. Natten som var sov jag och några andra hos Hanna. Jag har precis pluggat klart för dagen och nu ska jag fixa lite mat och kolla på ett avsnitt. Det är väl det som har hänt. Dagarna (och veckorna) går så sjukt fort. Jag hänger inte alls med.
RSS 2.0