Hultsfred

 
Jag har haft några underbara dagar, några av dom bästa på länge. Igår var det bra väder dessutom, så vi satt på gräset och lyssnade på musiken på dagen och dansade hela natten. 
 
När jag och Evelina skulle hem så börjar det först lukta konstigt på bussen, sen stannar vi mitt i en mörk tunnel, kollar ut genom förnstret och ser massa rök komma upp från under bussen. Sen ropar chauffören "Bussen brinner! UT!"  så alla springer ut i tunneln mitt i natten och allt är rökfyllt. Sen kommer en annan buss som vi hoppar på som redan är full. Nästan alla från dubbeldäckaren fick plats på en redan full buss, trångt som bara den kan man tänka. Det var.... en uppleelse det med.
 
Men tillbaka till festivalen: Jag längtar redan dit igen! Jag hade det så bra, men jag känner ändå att det är ganska skönt att vara hemma nu och bara ta det lugnt för första gången sen innan skolavslutningen. Den senaste veckan har jag både vart i London och på Hultsfred. Jag känner mig helt utmattad, skulle ut och springa imorse, men det blev snarare en lugn promenad, min kropp är helt slut. Idag blir det en mys-dag hemma med tvserier.
 
KommentarerNamn:
Kom ihåg mig

Mejl:

Blogg:

Kommentar

Trackback
RSS 2.0