kakao och hallonparfait

Du behöver: 
3 msk kakao
1 dl havregryn
3 dl mjölk 
hallonkesella 
+valfri topping
 
Egentligen ska det vara grädde i en parfait, men eftersom att jag inte äter mat med överdrivet hög fetthalt så använde jag standardmjölk istället. 
 
Hur som helst så mixade jag kakao, havregryn och mjölk med en stavmixer. Sedan hällde jag upp den i ett glas och stoppade in i frysen i några timmar (tills den stelnat). Efter det la jag på hallonkesella och toppade med müsli och blåbär.
 
Ett litet tips: ni kan ha socker i kakaodelen. Själv tycker jag att det fungerar finfint utan, jag brukar t.ex inte ha socker i varm choklad heller, utan bara kakao och mjölk.
Dessutom är kesellan väldans söt så det räcker enligt mig. Ni får helt enkelt prova er fram!
Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig

Mejl:

Blogg:

Kommentar

Trackback
RSS 2.0