hey, stora drömmar blir lite större här

 
Hej!
 
Idag har jag börjat övningsköra. Och det gick ju bra ända tills jag och mamma skulle åka hem och batteriet dog! Plus att det spöregnade ute så vi var fast i bilen, haha. Får se om jag vågar fortsätta.. 
 
Imorgon är det jobb som gäller. Åh vad jag bara skulle vilja vara ledig, det ska tydligen bli fint väder i helgen, och såklart jobbar jag då.
 

say hello to...

new love

 
 
Mamma kom hem med den här häromdagen. Jag blev störtkär. Älskar verkligen modellen. Stor men inte för stor och så har den långa handtag så man kan ha den på axeln. Väskfantasten inom mig skriker JA!! medan mitt sunda förnuft är mer som "vart ska du få plats med alla väskor?". Men vi ignorerar de senare.

Ellinor

När jag var på väg ut från pressbyrån häromdagen såg jag colaflaskan med mitt namn på. Den låg överst i kyldisken med namnet uppåt. Jag som har letat som en galning. Nu är den min.
 

lazy days

Åh vad jag känner mig lat idag. Hade planer på att träna imorse men det blev inte av och nu är klockan redan halv tolv. Haha. Man får faktiskt ta det lugnt ibland, det är ju lov och jag har tre dagar ledigt från jobbet. 
 
Och bara för att det inte har någonting med saken att göra så har jag börjat gå in mina docs (som jag har haft hur länge som helst, men vart rädd att använda pga. skavsår). Dom är ju dösnygga!
 

den nittonde juli.

 
Öh jag är så trött. Jag har ju börjat på ett nytt jobb och det tar verkligen på krafterna! Men idag är jag ledig så jag passar på att vila upp mig. En annan, lite mindre glad tanke är att idag är det exakt en månad kvar tills skolan börjar. Det här lovet alltså... det har verkligen gått fort! 

kakao och hallonparfait

Du behöver: 
3 msk kakao
1 dl havregryn
3 dl mjölk 
hallonkesella 
+valfri topping
 
Egentligen ska det vara grädde i en parfait, men eftersom att jag inte äter mat med överdrivet hög fetthalt så använde jag standardmjölk istället. 
 
Hur som helst så mixade jag kakao, havregryn och mjölk med en stavmixer. Sedan hällde jag upp den i ett glas och stoppade in i frysen i några timmar (tills den stelnat). Efter det la jag på hallonkesella och toppade med müsli och blåbär.
 
Ett litet tips: ni kan ha socker i kakaodelen. Själv tycker jag att det fungerar finfint utan, jag brukar t.ex inte ha socker i varm choklad heller, utan bara kakao och mjölk.
Dessutom är kesellan väldans söt så det räcker enligt mig. Ni får helt enkelt prova er fram!

selfies

 

ovan molnen är himlen alltid blå

 
Jag kom nyss hem från några timmars strandhäng. Kan inte annat än älska vädret. Annnars då? Jag är jäklarns trött, så jag gissar att resten av dagen kommer spenderas med tv-serier och nagelmålning. Låter bra för mig.
 

Back on track

Ååh vad jag har saknat det här. Ta fram kameran, gå ut, fota, komma hem, öppna photoshop och redigera bilder. Jag har inte rört ett redigeringsprogram på säkert en månad. Så nu sitter jag här och leker med bilderna. Mysimys. Bloggat har jag också saknat, jag har bara flängt runt hela lovet. Men nästa vecka då, då börjar jag jobba så då blir det äntligen lite rutin på det här igen.
 

Hard work work

Idag har jag vart på introduktionsdag på nya jobbet och fyllt i anställningspapper. Jisses vad nervös jag var innan, men det känns jättebra nu och alla där verkade väldigt trevliga. Om några dagar får jag schemat också så jag ska passa på att njuta av det lilla sommarlov jag har kvar! Så senare idag blir det väl fika i solen eller stranden.

Landet

Hej vänner, jag är på landet. Hoppar studsmatta, läser, gullar med hunden, kollar på filmer, äter jordgubbar, grillar. Chillar galet helt enkelt, haha! Jag åker hem igen imorgon.

Jag har försökt uppdatera flera gånger men jag kom inte in, så jag trodde det var fel på appen. Men sen så insåg jag att jag har skrivit in fel lösenord hela tiden, haha jag orkar inte...

RSS 2.0