Min årssumé 2012 del 1

Bättre sent än aldrig. Jag hade egentligen inte tänkt att göra någon sammanfattning av mitt 2012 på bloggen. Men imorse kollade jag egenom finfina bilder från i somras och ångrade mig. Det var så mycket bra som hände 2012. Jag gick ut grundskolan, nioarnasbal, jag fick mitt första jobb osv. Så håll i hatten nu börjar jag!
 
Januari var en grå, snöig och kall månad. Så jag satt mestadels inne. Men jag fotograferade lite ute i alla fall! Snö bilder. Tror även att januari var den månaden då jag köpte mest (flest väskor) i år... haha, en till, en till bara, det var den sista,  åh vilken fin!

 
Februari präglades av fina tjejkvällar, kattgos och hemma-mys. Fick en fin stickad pippitröja och ett UV-nagellack. Men även denna månad var grå och ändå ganska händelselös.
 
 
mars började intagningsproven för gymnasiet. Så jag fotade som en galning. Vet inte hur många intervjuer jag var på, haha! En väldigt kreativ månad för mig, i mars började året komma igång på riktigt. Blommorna började slå ut och jag gick härliga vårpromenader med mina fina tjejer på söder.
 
 
April måste vara en av mina favoritmånader. Det börjar bli varmare och världen fylls av liv. Jag var vid Kungsträdgården och fotograferade fina körsbärsblommor, var på trevliga cafeér i gamla stan. För att inte glömma: jag fyllde 16 år.
 
 
 I maj var det många varma dagar då jag gick ut utan jacka och jag kände mig lycklig för sommaren var på g. Jag fyndade massa fina kläder och skor, både nya och second hand. Livet lekte.
 
juni såg jag nog inte hur jävla bra allt var. Det är först på efterhand som det gick upp för mig att juni var den bästa månaden någonsin. Det var niornas bal, jag gick ut grundskolan. Fast där och då var jag mest sentimental och tyckte att det var tragiskt att allt tog slut, jag kände mig nog vilsen, jag visste inte var jag hade att förvänta mig till hösten. Jag var fikade, promenerade och njöt av den nyfunna friheten med mina vänner. I slutet av månaden var jag på Nåtarö.
 
Fy sjutton vilken bra start på året!
Kommentarer
Postat av: Christina

Ser ut som ett trevligt år :) Vad coolt med UV-nagellack :D

2013-01-26 @ 15:16:19
URL: http://jinxedchrissie.blogspot.com
Postat av: Julia

sv; Åh tack så mycket!

2013-01-27 @ 10:07:18
URL: http://juliasmagazine.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig

Mejl:

Blogg:

Kommentar

Trackback
RSS 2.0