lower your expectations and you will have less disappointments

 
Idag är min första lediga dag på vad som känns som evigheter. Då är det väldigt typiskt att jag vaknar vid sju, men å andra sidan fick jag i alla fall sova längre än igår. 
 
Igår gick jag en introduktionsdag på jobb numero dos. Det kändes bra. Sen träffade jag mor och far för att tillsammans gå en sväng på Stockholm Ink Bash. Det är så svårt att hitta en bra tatuerare. Jag vill bara ha en enkel, men ändå. Alla gör massa döskallar och andra "killiga" motiv. Någon som har något tips på en bra tatuerare i Sverige, gärna Stockholm? Efter det i alla fall så gick vi till min morbror för middag och försent födelsedagsfirande av honom. Och ungefär så fullspäckade är alla mina dagar.
 
Idag ska jag hur som helst inte göra någonting. Är helt slutkörd.

Ullriksdals slottsträdgård

 
I lördags var jag på Ullriksdals. Åt luch i solen och plockade grönsaker på självplock. Man måste njuta av det fina vädret medan man kan.
 
 
 
 

Brandy Melville

 
Jag sprang förbi Brandy Melville som öppnat på Kungsgatan 33 häromdagen! (Yes!) Deras kläder är så fina, så där lär ni hitta mig framöver. Fick med mig denna tingest hem↑ Tänkte bara berätta det för er, hej!

The Making Of Harry Potter

 
Ohmy... Här är lite bilder från London. Eller Diagongränd. Eller... ja ni förstår. Det är lätt på topp 10 över det coolaste sakerna jag har gjort här i livet. Potternörden i mig blev helt salig. Smakade butterbeer, köpte Bertie Botts bönor i alla smaker, åkte på Hagrids motorcykel osv.
 
Insåg senare att jag förmodligen var ganska jobbig att gå med. "Ta en bild på mig här!", "..och en bild när jag står här", "...och en likadan bild fast när jag gör såhär..." haha.
 

en augusti dag

Nu måste det bli skärpning! Uppdateringen har vart så usel att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Men i måndags (19onde) började skolan och nu börjar jag få tillbaka rutinerna.
 
Skolstarten då. I början var jag väldigt excited. Andra dagen ville gömma mig under täcket. Igår var skolan uthärdlig och idag har jag faktiskt vart på riktigt bra humör! Det är skoj att träffa alla vänner igen efter att ha vart åtskillda i 10 veckor. Det är också spänannde att träffa nya lärarna (dvs. 99,9% av lärarna). Jag minns också den största anledningen till skolångesten - skolmaten. Fy tusan. Det blir att smuggla med sig eget mellis för att överleva tvåan. Men på det hela taget så känns livet rätt nice ändå.
 
Kvällens problem är att välja om jag ska kolla på once upon a time (är någonstans i mitten på säsong ett) eller läsa Harry Potter (slutet på 7an). Båda är ju så grymt spännande. What to do?
 
På tal om det: JAG KOLLADE I ARKIVET OCH SÅG ATT JAG INTE LAGT UPP ALLS MÅNGA BILDER FRÅN LONDON!!! Whut Whut. Här är i alla fall jag på Hogwarts-bron↑ ska genast redigera fler bilder och visa er..
 

Last days

Några bilder från de senaste dagarna.

Så imorgon börjar skolan igen! Det känns sjukt att hela sommarlovet är slut redan. Det har gått så fort!! Jag har i och för sig gjort väldigt mycket, och det känns ganska okej att komma tillbaka till skolan även om jag hellre skulle vara ledig!

Nike Free 5.0

Här är mina nya träningsskor. Ett litet spontanköp på väg till gymmet. Älskar dom!

it’s true that we don’t know what we’ve got until we lose it, but its also true that we don’t know what we’ve been missing until it arrives.

 

the night sky is changing overhead


mitt cozy rum sådär
 

Hej! Jag är ledig idag och snart kommer några vänner hit. Annars har jag kollat på sex and the city, gått en power walk och annat skojsigt. Jag är rätt så slut sen igår. Har fått skolschemat för höstterminen nu också, det ser bra ut.  
 

guided by a beating heart

 
Åh. Vad segt, det regnar idag och jag känner mig helt däckad. Gick i och för sig 10 km imorse. Så jag antar att det är okej at vara trött. Jag planerar att vila lite nu och sen ikväll ska jag ut och äta med familjen. Det känns som en bra dag, lugn och skön!

idag är ingen vanlig dag...

 
...för idag fyller min blogg 4 år.
 
Det är sjukt vad länge jag har bloggat egentligen. Det är kul att gå tillbaka i arkivet och se hur mycket man har utvecklats och hur mycket som har hänt. Nostalgitripp. Augusti 2009. Det var ett tag sen.
 

were not broken just bent

 
Åh sköna ledighet.
 
Idag har jag inga jätteplaner. Tänkte övninsköra, köpa en låda, redigera bilder, lägga ansiktsmask, osv. Lugnt alltså. Jag har inte så mycket mer skojsigt att berätta. Livet rullar på med jobb och allt, när jag är ledig sover jag och gullar med katten.
 
Jag ska verkligen njuta av varenda ledig dag nu, för det är bara en dryg vecka kvar till skolan börjar.

20130805

 
Den här dagen alltså, så skön! Min första lediga dag när det är sol på lääänge. Jag och Elsa tog oss iväg till Ulvsjön och solade på klipporna med fötterna i vattnet. Sen har jag kollat på filmer och vilat. Övningskört har jag gjort också. Känns bra det här!
 

Pjucks

Rusade iväg och köpte dessa godingar efter jobbet idag. Röd sammet och svart platåsula. Mhmm...

RSS 2.0