Frågor och svar

Hittade en bloggankät, lite kul sådär...
 
Hur länge har du bloggat? Sen 2008 (eller 2007). Jag bytte runt bland tre olika bloggar för att jag inte var nöjd med namnet, men här har jag bloggat sen 2009 och kommer stanna!
 
Hur såg din bild av bloggar och bloggare ut innan du själv började blogga? Exklusivt. Jag läste mycket kändisbloggar så det var väl därför. haha.
 
Vilken var den första blogg du förälskade dig i? Fokis, jag var tolv är gammal och tyckte att hon var supercool.
 
Hur känner du nu inför dina allra första blogginlägg? Wow, jag ser verkligen en enorm utveckling, vilket är superkul!
 
Hur många bloggar återvänder du till regelbundet? Jag följer väldigt många bloggar! Men det är runt 10 som jag läser dagligen.
 
Hur många av de bloggar du läser är dagboksbloggar och inte ämnesbloggar? Mina vänners bloggar, annars läser jag i stort sett bara ämnesbloggar. Så hälften kanske.
 
Vad tycker dina närmaste om att du bloggar? Jag tror dom tycker att det är kul!
 
Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg? Ja men det tror jag! Jag tycker det i alla fall, haha.
 
Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg? Jorå, det beror lite på humör och känsla. Ibland är jag mer privat än annars. Men det är ju roligare - tycker jag - att läsa en blogg där man är privat så folk lär känna en bättre.
 
Nämn några saker som du aldrig bloggar om och anledningen till? Jadu, jag bloggar om det jag känner för. Man ska aldrig säga aldrig...
 
I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse? Hmmm... jag vet inte. Jag vill bara dela med mig av det jag gör och om folk gillar det blir jag såklart glad!
 
Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg? Ja det tror jag. Om man följer en "vardagsblogg" under en längre tid så lär man sig förvånansvärt mycket om en person.
 
Har du träffat folk IRL efter att ha fått kontakt med dem via bloggen? Nej inte direkt
 
Kan det vara ”skadligt” att blogga? Det är lätt att få prestationsångest, haha. Man ska uppdatera minst en gång om dagen osv.... Det är stressande men skadligt vet jag inte.
 
Bloggar du om två år? i så fall: är ditt bloggande annorlunda då? Ja såklart jag gör! Förhoppningsvis är det ännu bättre bilder, eftersom jag går foto och media på gymnasiet nu. Jag kommer förmodligen se lika stor skillnad som jag gör nu när jag bläddrar tillbaka 2 år i arkivet!
 
Vad har bloggskrivandet betytt för dig? Det är ett jättebra sätt att få skriva av sig och bidra med sina åsikter. Men jag har också blivit mer kreativ och nu har jag någonstans att visa upp mina bilder!
 
Vad har bloggläsandet betytt för dig? Jag får massvis med inspiration! Jag blir glad av att läsa bloggar :)
 
KommentarerNamn:
Kom ihåg mig

Mejl:

Blogg:

Kommentar

Trackback
RSS 2.0