HALLOWEEN!

evil pumpkin man
Jaaaaa! Vad roligt :) Ikväll kommer Elsa och kollar på lite skräckfilmer med mig, mysigt ^^

Watching You

Watching You

Stockholms stadsteater

Idag har jag varit med Alida på Stockholms stadsteater! Vi kollde på Hair. Och tjaaaa, vet inte riktigt vad jag ska säga... den var tänkvärd. Men förutom att hippisarna sprang runt nakna hela tiden och att jag fick träsmak i rumpan av stolarna så var det en trevlig kväll :)

Okej,

Lyssna noga, för ni kommer förmodligen aldrig höra det här från mig igen. Jag tycker om hösten. Där jag sa det.
Höst
Nej, men jag tycker det är ganska mysigt när det är kyligt ute [då har man en bra andledning att stanna inne], fast när det snöar sen kommer jag nog inte vara lika posetivt inställd.

HÖSTLOV

Nu är det höstlov, vilket jag absolut känner mig välförtjänt av. Efter lovet är det dock massor med redovisningar osv. Så jag ska försöka nöta in alla texter i mitt lilla huvud, men annars ska jag nog lägga skolan åt sidan, och bara ha kul en vecka. Det känns överkomligt. Så en veckas frihet! Tjihoo...

TWILIGHT FAN EVENT!

Jag har varit i samma rum som ROBERT PATTINSON, mohahaha.
Och duktig som jag är hade jag fixat rikitgt bra biljetter :D Skulle engetligen åkt dit med Lidaaa men det hände en grej. Så jag fick panik idag i skolan och ringde runt till alla för att hitta någon som kunde åka dit... Tillslut övertalade jag Fransiska att följa med. Puuuh. Fast mamma var gullig och letade efter någon jag kunde åka med så hon hade precis pratat med min låtsasmoster´s lillasyster å sen var jag tvungen att ställa in med henne igen eftersom fransiska skulle med. Och Julia säger precis innan det börjar att han kan följa med. KAOS! Hur som helst, så var jag där, o jag skulle varit grymt besviken om jag inte hade varit där, har typ velat det här skitlänge. Eftersom att jag missade Taylor Lautner förra året. Faaaan vad jag är lycklig. Robert asså! Gaaaah <3
Twilight fan event 18/10-2011

jag letar inte upp problem, problemen letar upp mig!

True.
För mycket i skolan just nu, tror jag dööööör lite..

New

Shopping med Elsa. Det blev två nya iphone skal också. Alltid kul med lite nytt.

Biljetter!

Nu har jag fått tag på biljetter till twilight fan event! Härligt... :)

Nick Brandt på Fotografiska

Hej! Igår var jag och farmor på fotografiska. Vi kollade på bland annat Nick Brandt´s utställning. Och jag måste säga att han är en fantastisk fotograf! Innan jag var där visste jag inte vem han var och när jag gick var jag helt kär i hans bilder. Men bara det han hade sagt "för mig har alla varelser, vare sig de är människor eller djur, lika stor rätt att leva" gör honom till en favorit. Han är en väldigt spännande fotograf, han ser djuren som jämlikar och behandlar dom därefter och det syns verkligen på resultatet i hans bilder!
Nick Brandt
Nick Brandt
Nick Brandt
Nick Brandt

At Elli's nagel crib

I full gång med att fixa naglarna!

Till min kära vän Elsa !

Elsa, jag hittade den! (det här är våran favorit låt)

Hur snygga?

Vs.
Funderar på att köpa en av de här ursnygga påsarna. Men har lite svårt att välja.. Vilken tycker ni är finast?

Massage

Fördelen med att båda ens föräldrar är massörer!

bläää...

ljung
Sammanfattar dagen:
Kallt. Regn. Blöta fötter. Tandläkare. Hornsgatspucken. Stress över spanskaprov. Huvudvärk. Krångel med Itunes. HL. Ljudbok. Varm choklad. Med andra ord en riktigt sugig dag [förutom de två sistnämda!] varför ska allt vara så kallt och eländigt?

Höst!

Höst!
Okej. Nu är det verkligen höst ute... Tänk, det är ungefär ett år kvar till sommar. Men man får väl göra det bästa av tiden. Även fast jag tror jag kommer frysa ihjäl, det är typ 0 grader och jag har min varmaste jacka redan :O

listen to your heart...

listen to your heart

Storfot

För söt.

Hej!

Smothie och frukt och grönt
Har precis varit ute och fotograferat lite! Jag hade inte rört kameran på flera veckor så det började klia i fingrarna. Dagen ska tillbringas framför photshop retucherandes på bilderna samt med lite läx-görning.

Jag är ingen hund...

...därför inser jag inte det roliga med att springa efter en läderboll. Varför envisas alla [ALLA!] idrottslärare med att spela fotboll! Seriöst, det är den mest meningslösa sporten som finns..

Väntar på bussen med Elsa

På väg hem från BS

FF

Problemet när ingen är hemma på kvällarna och kompisar har annat för sig än att träffas är att jag inte har någon att prata med. Det skulle ju kännas konstigt att prata med sig själv och katten svarar inte. Det känns så tomt.

Barnvakt!

Idag har jag varit barnvakt till världens sötaste lilla unge :D
söt!

Mycket läxor, mycket trött, mycket allt.

Gullunge!

Var hemma hos mina kusiner i Gamla Stan igår! Minou är ju så jädrans söt....

Hej, jag är expert på att dubbelboka

Ja, som rubriken säger. Vet inte hur jag lyckas... eller jo förresten, det gör jag. Jag skriver in olika saker i mobilkalendern, lillakalendern och familjekalendern. Så det händer att jag dubbelbokar. Måste göra någonting åt saken! Det enklaste skulle kanske vara att bara ha en kalender, men hey, det skulle ju bli för lätt.

Sova, sova, sova, säng, säng, säng

Dude, tror jag lider av någon sömnsjukdom. Jag sover. Hela tiden. Liksom läskigt mycket. Från att jag kommer hem från skolan tills jag ska till skolan dagen efter. Det är mer än halva dygnet....

.

game on

Kanelbullens dag!

Kanelbulle

turkosa naglar med text

Text på naglarna

Smile, and life will smile for You


Kiss While Your Lips Are Still Red

Så det så

Här sitter jag hemma hos fransiska och väntar på...ehh juste fransiska! Det känns lite skumt.... Men är man snabb så är man. Det tog fyra minuter för mig till bussen fast det brukar ta tio + att jag har skadad fot! Medans Frankie missade tunnelbanan utan att vara skadad. Ni kan kalla mig blixten!

RSS 2.0