är för trött för att komma på en rubrik

Det var en kort dag i skolan idag, vi satt i kanalplan i några timmar och kollade på en fotbollsmatch, yey, superkul :P Sen mötte jag upp mamma och så åkte vi till Nynäshamn. Fick med mig ett par shorts hem :)
Jag har vart "hundvakt" senaste dagarna, så jag har inte haft tid med någonting annat än hunden, därför måste jag plugga massor ikväll, bajs.

They did my nails

Fixade naglarna i Shanghai, dom är sjukt duktiga på allt sånt där. Manikyr, massage osv.. klippte håret där också, och färgade det. Ni kanske har sett att mitt hår är rött numera? Tillbaka till naglarna så var det en och en halv vecka sedan jag fixade dom, och dom ser fortfarande ut som dom gjorde dag ett. Lovely.


Nu är det lördagsmys!

Ska frossa i mig godis och kolla på massa serier, mmm härligt

Shanghai - gamla stan

Oups...

Mötte upp Felicia i stan idag, hon skulle kolla på kläder och jag hade inga planer på att handla till mig, eftersom jag har handlat sjuktmycket kläder och sånt i Kina MEN det blev inte riktigt så. Lyckades göra av med 600:- bara sådär.. Eller ja, köpte ett par jeans som sitter helt perfekt, en härligt grön tröja och en morsdagspresent till mamma :)

Larmat var det här

Vet ni vad jag nyss upptäckte?
Jag upptäckte att det satt ett larm på klänningen jag köpte i Kina till skolavslutningen. Fick lite lätt panik ett tag, tänk om jag inte skulle kunna använda klänningen liksom!? Men lite våld löser allt, jag fick upp det! (eller egentligen inte jag, men vi fick upp det). Klumpigt av hon som sålde klänningen att inte ta av larmet...

Bio :D

Ikväll blir det bio inne i stan med Fransiska och Celina! Har längtat efter Pirates of the Caribbean 4 i flera månader, så nu ska jag äntligen se den :)

Pärltornet

Kommer lägga in lite bilder då och då från Kina, det blir så mycket att retuschera på en gång annars :)
Pärltornet
Jag och Kalle nedanför
Mamma, Karolin och Kalle
Lilla staden liksom
Nedanför :D
Kapsylen (heter så för det ser ut som en enorm kapsyl öppnare :O)
Byxor :)
Inte tomt på folk någonstans
Jag på glasgolv 259 meter över marken :O

jetlag

.

Jag är hemma i Stockholm,

awesome, har saknat min säng förfärligt mycket. sängarna i Kina var inget jag vill rekommendera, det vad som att sova på cement, STENHÅRT :) Askmolnet var inget problem för oss, vi hann precis in i Sverige, mohaha :) Uppdaterar och visar bilder senare. Nu ska jag vara med familjen, har inte sett eller pratat med pappa (eller katten) på två veckor och två veckor är förmodligen det längsta jag har vart borta från Stockholm, jag vill tillbaka till Shanghai :)

Arlanda

Är på väg till Arlanda!

Blogg.se krånglar

Någon annan som har märkt det också? Mina inlägg jag gjorde igår kommer inte upp på bloggen!!! Buhu :( Så det här kommer förmodligen också komma upp segt. Jobbigt!

Chinatown

Imorgon åker jag till Kina! Jag kommer vara där två veckor :D Så imorgon åker jag till Arlanda klockan 6 på morgonen, härligt! Sen blir det flygplan i 14 timmar, ännu härligare >.< Ska försöka klämma in ett litet inlägg då och då ;)

Cola-test!

Igår gjorde jag och familjen ett cola test. Lite roligt sådär. Alla säger ju att man inte känner någon skillnad mellan coca cola och pepsi, coca cola och coca cola zero osv. men jag kan tala om att de smakar olika! :) jag var den enda som fick alla rätt, så det var ju inte superenkelt att lista ut i alla fall! 
Café colan urskiljde sig verkligen eftersom den hade en distinkt kaffesmak, som omdöme får den "smakar som medicin", inte att rekommendera! Pepsin var ju inte särskilt god, har alltid tyckt pepsi smakar konstigt. Den var syrligare än coca colan och coca colan är "bubbligare" än pepsin. Coca colan hamnade alltså högst upp på listan över den godaste colasorten. Coca cola zero var ganska lik coca colan bara att den har en konstig "udd", jag antar att det är för att den har sötningsmedel och inte socker i sig. Coca cola är godast! Söt och bubblig :)

>.<

Undrar om lärarna i skolan försöker ta kål på mig... har två dagar på mig att göra två veckors arbeten!
snyggt med skugga över halva ansiktet >.< ! :D

Spränghuvudvärk

ska gå och dö en smula...försöker bli av med huvudvärken...ingenting funkar...har haft ont sen jag vaknade imorse :O

regnigt

Blir ju inte så lite deprimerad av regnvädret... och jag har haft operation dagsverke idag, skittråkigt, och kallt, och elakt. Barnen vi samlade pengar till fick ju gå i skolan och hade ju datorsal o allting. "/ så jag tycker inte särskilt synd om dom... >.< Börjar känna mig förkyld också, bajs.

senare

Har så otroligt mycket läxor eftersom jag snart kommer resa bort och vara i Kina två veckor. Så jag måste plugga! men jag vill verkligen inte... så jag tar det senare... senare ska jag göra det... tror jag :)

Lääääsa :)

Har läst apmycket senaste veckan, typ en bok om dagen. Borde skaffa ett liv :D Men först ska jag läsa klart...

1:a maj

Idag har jag läst massor och tränat. Mår inte ngt vidare, så... ska fortsätta med att göra ingenting och... äta godis ! :)
RSS 2.0