Bio :)

Idag efter skolan gick jag & anneli på bio :) Vi såg it's complicated, den var riktigt bra ;) Den handlade om en tjej som var frånskilld och hade tre barn. Sen kommer hennes ex.man tillbaka och är otrogen mot sin nya fru.. blablabla.. Kan inte förklara, hihi^^ Ni borde se den :)

Makraméarmband

Idag har jag gjort ett Makraméarmband (första gången), och jag blev riktigt nöjd! ;)

Jag har gjort det blåa (a)

Allt bra med er? Med mig är allt toppen iaf, efter att ha haft en dunderförkylning :)

Ingen rubrik..

Hello! :)
Jag måste köpa nya kläder, haha, min vanliga replik?


Färgglada linnen & en grå mysjacka, i love it ;)

Allt från GinaTricot

 

Btw. Ny Design, eller den är inte helt klar, men nästan.

(tryck F5 om den inte har kommit upp än)

Vad tycker ni då? :)

Fixar med bloggen :)

Håller på att fixa lite med bloggdesignen, men det är en sak jag inte fattar så jag får sitta och klura lite, då kommer jag nog på det snart :)

Ny Skola :O

Jag ska byta skola, Tjiho! Jag vet att alla kommer sakna mig väldigt väldigt mycket, men ni får försöka ståut utan mig, hur svårt det än blir ;) Förmodligen kommer Jag börja i Fransiskas nya skola med henne, eller i nån annan med Cissi som låg ? Jag kommer inte ihåg menmen.. Det ska bli så skönt iaf att börja i en klass där inte alla skriker 24/7, man får ju ont i huvudet.. Jag kommer nog byta efter sommarlovet, kanske tidigare :)

En liten olycka...

I lördags var jag med Lisa, Cissi var med en stund också :) Men senare råkade det hända en sak så jag åkte till akuten, jag behövde ta åtta röntgenbilder och blablabla.. Mer vill jag inte säga, men ifall ni undrade varför det inte har vart någon uppdatering i helgen. Jag kan lägga till att jag har problem att röra mig, haha. Jag gör alltid illa mig!

Misslyckade Muffins, nej verkligen inte ;D

Idag var Jag , My, Cissi och Fransiska hemma hos Lisa och bestämmde vilket kollo vi ska på i sommar :D Vårt "förstaval" blev Djuprämmen, det är två veckor. Och som "andrahandsval" tog vi Ivarsudde, det var inte lika långt och vi bestämde oss för att kalla det kollot för udden istället, haha. Sen bakade vi blåbärsmuffins. My råkade mosade blåbären så muffinsarna fick jätte konstig färg, men dom var ändå jätte goda ;)

Video -

Tjiho! Nu har jag äntligen hittat usbsladden till mobilen :D Så idag eller imorgon kommer förmodligen en bildbomb ;)
Men jag tänkte iaf passa på att visa er en video som Lisa, Jag och Cissi filmade på en av rasterna i skolan, vi hade mycket kul måste jag säga, haha<3

Inga bilder :O

Det har blivit lite dålig uppdatering på sistonde, ehm.. Men min usb-sladd till mobilen är borta, så det blir inga bilder och då känns det som ingen idé att blogga. Utan bilder blir det inte lika kul.
Men nu är skolan igång igen och första dan var riktigt seg, idrott gjorde ju inte precis saken bättre , haha :P
Keep reading cuties

100104

Idag har jag.. Vart på gymmet. Haha jag är verkligen stolt  ;)
Sen har jag och Cissi tagit bilder med hennes nya webbkamera^^


Ehm..?

Kanske blir mindre uppdatering...

Hej♥
Jag har lite svårt att komma på nått att skriva om just nu på bloggen, är mest inne på bdb. Så jag ska ta en liten bloggpaus. Eller fortsätta att blogga, men inte flera ggr om dagen utan några gånger i veckan^^.
Take care.
RSS 2.0